Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet leker med oss och vi har betalat ett alltför högt pris

Livet leker med oss
innan vi hinner blinka
och vi betalar ett pris
ett alltför högt pris

Vi trodde att allt var fixat
att nu skulle vi alltid
vara tillsammans
ihopklistrade,starka

Vi,de två största dårarna
i Världshistorien
Livet skrattar oss rätt i ansiktet
är det inte ironiskt?
Att förlora ett spel
innan det ens har börjat

Jag trodde inte man kunde sörja
på det sätt som jag gör nu..
vet du ens vad det betyder?
vet du vem jag är?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-25 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta