Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märklig tendens

Folk har en märklig tendens
att läsa av allt bokstavligt
ibland kan faktiskt en tystnad
vara talande
jag förstår inte världen
kanske är det inte meningen heller




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-26 18:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi som är bokstavstroende t ex...

"Silence is golden", som Brian Poole & The Tremeloes sjöng.

Jag tror att kvinnor ofta förväntar sig att män ska läsa mellan raderna. Kvinnor och Elton Motello, som en gång skrev till mig: "It´s up to you to read between the lines..."
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta