Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krogsvängar och långa raksträckor - snygg tonåring




please, rök inte mitt i setet - stern

 

 

 

 

klänningen, second hand - vintage
grymt vithyad - ljusblåa ringar

handryggar med tunna blodomlopp
assnygga, att tända cigaretter med

vinkla din rings pärla mot en strålkastare - gå loss

hjälpande händer

upp och shejka - lilltjejen
killen i rullstol vill se in under fållen, bordet är ditt

alltid yoghurt och fralla vid hotelldörren - levererad
söndagsfilm - du måste inte åka hem

han kör dig sen i sin gashydrauliska silvercitroën,
frys inte i knulp-skorna 

isarna har lagt sig tysta - på ekoln och på hela mälaren
jetsetmarängerna går på lördagsbolaget

jag felade - mike, jag drömde om att pimpla




Fri vers (Prosapoesi) av wayward - taiga
Läst 317 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-12-27 11:26



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Den här är så jävla skön, som disco för ögonen och knulpskorna, herrefan, Kungsgatan i rewind och bilderna wayway är som den där ringen, gnister från automat och Mike. Uhu, drömvävspimpel, bara du skriver så här.
2010-02-09

  Göran P Rödholm
Väldigt koncentrerad och nära. Speciellt den här:

"handryggar med tunna blodomlopp
assnygga, att tända cigaretter med"

Snygg efterjulläsning!
2009-12-28

  Ola Rydberg
Du har en cool stil
denna var
mycket läsvärd
rakt igenom
2009-12-27

  Ulf Lagerholm
"klänningen, second hand - vintage
grymt vithyad - ljusblåa ringar

handryggar med tunna blodomlopp
assnygga, att tända cigaretter med"


observant, är ett alldeles för klent ord till just den passagen, därför skriver jag jävligt observant, eller varför inte helt jävla sjukt snyggt helt enkelt
2009-12-27

  wayward - taiga
friday night at the cadillac club

ehh, vaddådå
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga