Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är ondskans poem

Kärlek är ondskans poem
änglar gråter
över ondskans blommor
hon är solen
som lyser på dina drömmar
han är månen som målar
dess ljus blekt och sårbart
kärlek är något
som tar bort dig
från mig




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-27 15:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Flowers of Evil" (Cortex)
2012-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta