Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att hata; en kärleksförklaring.


Att hata

Min kropp trånar efter dig. Jag vill ha dig hos mig nu, inte snart utan nu!
Jag älskar det du är, det du definierar.
Man när jag har dig nära, känner jag mig äcklad av dig.
Jag vill inte kyssa dig
Jag vill inte smeka dig
Jag känner distans gentemot dig
Ändå säger jag god natt, jag älskar dig.




Fri vers av Anders Camp
Läst 784 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-28 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Camp
Anders Camp