http://www.steeltown.org/news/images/2.14.08.jpg

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


http://www.steeltown.org/news/images/2.14.08.jpg




JULIANNE MOORE

film efter film

leende, sval

lockelsen är

fundamental

varje sekvens

varje sentens

blixtrande blick

ler så det känns

 

 

det är dig jag tänker på

när jag ser julianne moore

det låter kanske konstigt

men jag hoppas du förstår

du liknar henne och har

samma färg på ditt hår

det är dig jag tänker på

när jag ser julianne moore

 

 

passar så bra

på gröna ön

smälter så väl

in i miljön

en nektarin

osminkat fin

julianne moore

movie star queen

 

 

det är dig jag tänker på...

 

 

så glamourös

du är idol

jag, amorös

från rock´n´roll

ingen som kan

göra nåt åt

ljusåren som

skiljer oss åt

 

 

det är dig jag tänker på...

 

 Say no MOORE!

LARZ GUSTAFSSON   091227-28




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-28 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP