Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RESENÄRER

vi kunde ha rest genom natten

hem till dig

du kunde ha fortsatt resan

tillsammans med mig

vi kunde ha upptäckt världar

som ingen har sett

men det hade givetvis

varit alltför lätt

 

 

vi kunde ha tillbringat natten

långt härifrån

du kunde ha blivit mitt vatten

när jag gått över ån

jag kunde spendera ett liv på

att grubbla mig grå

på alla de gåtor

jag inte är född att förstå

 

 

vi kunde ha blivit bekanta

på fler sätt än ett

bekantskaper blir intressanta

om känslan är rätt

vi kunde ha givit oss hän åt

en njutningens natt

en del vägar korsas blott en gång

och flicka blir katt

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    091228

 

 

 





Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-28 17:11



Bookmark and Share


  *Camilla*
Jag gillar rytmen och längden
och liksom hur det bara
är som det är
fast en det kunde varit så annorlunda.

Fint fångat :)

-Camilla
2009-12-29

    Tea Alex
Mystisk...jag blir nyfiken till tusen...liksom slingrande text...svårt att beskriva!
2009-12-28

    Ken Cassel
Nja, jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag tyckte att den var bra
Bra Larza!

Mvh
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP