Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsam snöflinga

 

långsam snöflinga

speglar mitt sommarminne

smälter försvinner

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-12-29 14:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Medan snöflingan saktar dalar hinner man tänka på mycket ...
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP