Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen blundar då


dagen blundar då

nattens frestelser lockar

vilsen till ljuset




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-18 20:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kortkort är bra,
finemang var solig da'...
2024-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP