Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska någon...?

Hur ska någon tycka om mig?
Orka med mig?
Förstå mig?

När jag inte tycker om mig själv
Knappt orkar längre
Och inte vet vem jag är?

Hur ska någon vilja ha mig
När jag är som jag är?
Så osäker
Så känslig
Så skör




Fri vers av T.R.
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-29 15:58



Bookmark and Share


  aglish
fin tycker jag
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

T.R.