Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighet

Det jag inte ser
Det finns inte
Det jag inte hör
Vet jag inget om.

Men det jag känner
Det är sanningen
Det är du som är sanningen.




Fri vers av amalia
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-29 18:12



Bookmark and Share


    Burke
Och det du inte känner?;)

känsla:5
form: 4
2010-04-10

  nightsoulz
den var/är bra!

kort och känns verklig
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

amalia