Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta det lungt?


Var är jag egentligen
Jag är mitt i igenting
Lämnar dagar efter mig
Går mot nya dagar

Stressar vidare
Utan att tänka
På vad jag gör
Måste hinna vidare

Varför stannar jag inte till
Och funderar
Tänker
Och vilar

Varför ska jag jämt
Vara ett steg före
Försöka hinna göra så mycket
Jobba till slutet

Varför sätter jag mig inte bara ner
Och bara tar det lugnt
Bryr mig om min hälsa
Och funderar på vad som är viktigt!

Varför prioriterar jag inte
Det gör alla lugnare
Men jag vill inte
Jag vill kunna

Jag vet inte
Vad som är viktigt
Vad som är onödigt
Hur vet man det?

Ska man veta sådant?
Det tror jag
För alla säger till
Prioritera

Men jag kan ju inte
Jag vet inte hur man ska göra
Var lärde man sig det?
Det är i alla fall inte naturligt!




Fri vers av amalia
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-16 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amalia