Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En rak höger ( dock endast av ord)

en svidande hand av hat
flyger mot
min redan så sårade kind.

Som våldsamma smek
av kärlek.

En knyten näve
en blick av vrede.

slutför det.

Slå mig, förstör mig och ge mig
mera smärta

kränk mig, utnyttja mig
men rispa ej mitt hjärta




Fri vers av Noword
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-29 23:30



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Förgör allt men aldrig hjärtat som slår, snyggt!!!
2010-01-07

  kollrigheter
Önskar lite att du hade kunnat bygga lite mer på den, kanske ta väck parentesen i titeln och inkorporera det i dikten. Den är rå som den är, men jag hade nog velat ha den råare. Kontrasterna fungerar, slutet sitter bra och tanken är god. Bra.
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Noword