Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som är till mig underbara flickvän :) <3


Kärleken till dig

Håll om mig älskling
håll om mig när du är vid mig
håll om mig älskling

Håll mig hårt och släpp aldrig taget
Håll mig hårt i din varma famn
Håll mig hårt när jag är som kallast

Kyss mig med din kärlek som du alltid ger mig
Kyss mig med hopp och glädje
Kyss mig och glöm aldrig bort mig

Dansa med mig till nattens musik
Dansa med mig hela natten lång
Dansa med mig och glöm bort alla fel steg vi gör med fötterna

Hela världen är du och jag älskling <3




Fri vers av ante-20
Läst 297 gånger
Publicerad 2009-12-30 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ante-20
ante-20