Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna vers kom till på stränderna i Ibiza, sommaren 2008


Ditt ynkliga tygstycke

Detta är din natt,
allting stämmer,
uppenbara dig och belys mitt liv,
denna sommarnatt

Detta är din afton,
framträd och håll mig nära,
jag tror du är den rätta,
denna sommarnatt

Jag beskådade din uppenbarelse,
Jag beskådade dina läppar,
Jag såg dig dansa och svänga dina höfter,
Du är brun av solen,
likt en maraboukaka,
Det är vi två med varsin sötsliskig drink i baren.

När ljusen slocknar,
Finnes ingen återvändo,
Hjärtat, visa mig vad du kan,
Jag vill känna din kalla kropp intill min.




Fri vers (Fri form) av Dr. Guboter
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-30 16:17



Bookmark and Share


  LassO
"litet trekantigt och irriterande kvar" eller nåt... ;=)
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Dr. Guboter