Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

be true

Dina ord bleknar
i takt med dina andetag

jag kan höra vad du säger
men inte vad du menar.




Fri vers av mmalouu
Läst 223 gånger
Publicerad 2009-12-30 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mmalouu
mmalouu