Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

no title

Innan du faller för djupt
så vill jag berätta
att jag är svår att älska


fri som en fågel
för trasig för att flyga










Fri vers av mmalouu
Läst 251 gånger
Publicerad 2010-03-23 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mmalouu
mmalouu