Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskulden som dansar i glittrets Manhattan

Där dansar oskulden
i glittrets Manhattan
Sprider kärlek
om man har glömt bort
vad det syntomet är
Lär oss hur man andas igen
in och ut,ut och in
Drömmarna kan väl inte
vara tomma?
Fyll dem med innehåll,mening
Hon är naiv
men det är härligt befriande
i en annars hård och kall värld




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 90 gånger
Publicerad 2009-12-31 00:02



Bookmark and Share


    baruk
Innan jag stänger datorn för natten hann jag med denna fina dikt oxå.
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta