Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


knulla dig sanslös

det är en utmaning
när jag känner din doft och du ler ditt gåtfulla leende
jag kan inte hjälpa att tänka på vad din kropp
döljer för hemligheter

det är en utmaning att vara civiliserad
när varje fiber i min kropp
vill ha dig

jag har jagat dig på krogen
och i förorter upplysta av månen
jag har trånat efter dig
på caféer
över hela stan

och det är jävligt svårt
att förbli civiliserad
när det enda jag vill
är att knulla dig sanslös




Fri vers av BaraOrd
Läst 436 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-31 01:06



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Helt suverän text:)
2010-01-17

  kaptenen
hah så jävla bra. dendär känslan har man ju känt ett antal gånger :D
bra beskrivet och förlåt för mig okonstruktiva kritik men bra skrivet iaf :)
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd