Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad i vinterlandskap

Tystnad i vinterlandskap
Finns det något mer rofyllt?
Släden glider över snön
som glittrar som diamanter
Vi skriver en sång just i detta nu
Förundras över att
det fortfarande finns
skönhet kvar i vår värld




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-31 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta