Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18 viskar Alice Coopers röst i mitt öra

När man fyller arton
då är man vuxen
smaka länge på det ordet,känn på det
Nu ska man ta mer ansvar
över det liv man fick
samtidigt som friheten forsar fram
och jag glömmer aldrig
när Alice Cooper viskade den magiska siffran
i mitt öra som darrade till
insikt och en klump i magen av en odefinerbar rädsla
Samtidigt en sprudlande glädje
över vad framtiden kunde erbjuda




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 116 gånger
Publicerad 2009-12-31 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta