Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

E.S

Jag skulle göra allt för henne.
Jag vill göra allt för henne.

När jag är med henne blir jag euforisk.
Jag kan klara av vad som helst och ingenting spelar någon roll.

När hon inte är med mig blir jag apatisk.
Mitt huvud blir rörigt, mitt hjärta slits.

När jag är orolig för hennes skull,
vet jag inte vad jag ska ta mig till.
Jag har slått min hand i asfalt,
jag har gråtit.

I mina tankar har jag skrikit rakt ut.
När jag inte hör det med mina öron så slits mitt hjärta.

När hon är ledsen blir jag än mer ledsnare,
när hon är olycklig och jag inte kan vara där för henne,
river det i mitt hjärta.

likväl

Spelar det ingen roll hur mycket mitt hjärta slits.

Varje gång jag ser henne,
plåstrar hon ihop mitt hjärta och får det att slå dubbelt så snabbt.




Fri vers av Tsivqnets Nitram
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-01 00:12



Bookmark and Share


  Anna*
Fint!
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Tsivqnets Nitram