Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning

Att vara sann mot mig själv
kan göra dig sårad
men om inte,
så blir jag sårad,
vilket är bäst?




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-01 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra