Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstider

Födelse
skiftningar
växande till prunkighet
doftande, behagande
inbjudande,
för att sedan
leva, befruktas
ge liv,
stagnera, vissna
och dvala in.

Ett år
ett liv
samma process
av levande liv,
med tacksamhet,
varande
i nuet.

Livets cirklar går
snabbare och snabbare,
i spiralens ände
finns kärleken
äkta, varm
kärlek...




Fri vers av Shifra
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-10 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra