Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tycka synd om.

När jag inte får det jag vill
när jag känner mig sviken
när jag bottnar i mitt mörkaste hål
är jag liten, liten
kravlande på botten
av mina offerkänslor.
Men..
Varför är det synd om mig?




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-01 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra