Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädring

Min religiösa kostym
hänger på vädring.
Där kommer den hänga
länge,
för att få bort alla
regler, måsten, dogmer
som någon hittat på
för att styra mitt liv
till något som inte är jag.

Skönt med egna kläder!




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-01 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra