Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli uppbjuden

Du vill hålla mig i handen
Helt ok!
Du vill krama mig hårt
Helt ok!
Du vill ha mig nära dig
Helt ok!
Du vill ha kul i dansen med mig
Helt ok!
Du vill ha mig för dig själv
Hm..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-01 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra