Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekonomisk förening

Att ha gemensamma barn,
ett gemensamt hus,
en gemensam ekonomi
men ingen gemensam kärlek,
tough shit!




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-01 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra