Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förutfattade meningar

Tro, gör du i kyrkan.
Veta, gör du när du tagit reda på saker och ting.
Säga saker utan att veta,
är ogenomtänkt, dumt och ännu mera dumt.
Så enkelt att skada någon genom att tro fel,
du gräver din egen grop,
djupare och djupare.
Vill du inte komma upp?




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-01 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra