Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Du ger och tar emot närhet och ömhet.
Du ser och hör mig som jag dig.
Respekt, omtanke och ärlighet är
lysande stjärnor på vår himmel.
Humor och skratt är vår
vardag som innerlighet oss emellan.
Vi har ett djup att vara i
där vi är unika i oss själva
men ändå ett Vi.
Vi finns..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 124 gånger
Publicerad 2010-01-01 17:29



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Bra skrivet om samvaron i lyckligtvå samhet
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Shifra