Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The secret

Att våga tro
på det jag ber om
för att tacksamt ta emot,
är hemligheten med livet




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 135 gånger
Publicerad 2010-01-01 17:30



Bookmark and Share


  stella
Mitt-i-prick! :)
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Shifra