Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vällust

Att nyttja någon
för sin egen lycka
för sitt eget behov
utan tanke på
konsekvens, smärta
eller känsla
är vällustens avigsida
lik svart, mörk ondska..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 116 gånger
Publicerad 2010-01-01 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra