Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ironi

Ironi är elakhetens nöje,
att smäda utan ansvar
för att göra den illa
som intet har gjort
mer än pekat på
en öm punkt i dig..

Ironi är noll respekt..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 122 gånger
Publicerad 2010-01-01 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra