Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimmer

Mitt yttre
skimrar förbländande..
Mitt inre är skimrande hett,
Du kan bli bränd..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-01 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra