Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offerkänsla

Att vara märkt av livet
så att jag inte märker livet
är att vara någon annanstans, än här.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-01 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra