Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Allt det onda jag gjort som jag inte skulle gjort...
Jag förlåter mig själv för det.
Allt det goda jag inte gjort,
skall jag göra nu..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-01 17:33



Bookmark and Share


  Quasimodo
En fin och tankegivande text !!
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Shifra