Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende

Att känna din smekning
gör att jag drunknar i minnen av lilla lilla mig
som vill ha mer närhet i det oändliga.

Jag blir sårbar, djupt in i själen.

Jag vill bli beroende av Dig, vill du?




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 134 gånger
Publicerad 2010-01-01 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra