Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Saknaden finns
av många sköna stunder
då lyckan glittrade från våra ögon.
Men i samma ögon
fanns vrede, förakt och hån
som gav sorg i våra hjärtan.
Vi var näst bäst för varandra,
det finns någon bättre för oss två.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-01 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra