Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand i hand

Dina händer vill till mina
de söker min närhet
de finner varandra
De blir ett.
Så mjukt och lent
att hålla din hand i min.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-01 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra