Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankekram

Känner din värme
via luftens vingar
komma runt omkring mig
virvlande, smekande
kännande,
Tusen tack..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-01 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra