Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart

Snart, snart,
är vi tillsammans
bara du och jag,
ett vi, som inget hellre vill,
än att bli
ett vi.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-01 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra