Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina vänner

Mina vänner, mina stöttepelare i livet.
Hur jag än böljar fram finns de där och fångar mig
frågar mig
ber mig
att besinna mig
ta det varligt.
Men livet är spännande…
Jag tar chanser,
prövar, testar.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-01 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra