Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förljugenhet

Ärlighet,
men inte mot alla
blir en bubbla
som blir mer och mer
sanning,
men som är full av
lögner




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-01 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra