Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag själv

Att vara ärlig eller
ljuga om mig själv,
att vara modig
eller fegt titta bort,
att tro på min egen styrka
istället för att sucka tungt.
Inte då..
Jag är ärlig, modig, stark
nu och evinnerligen.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-01 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra