Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulinariskt

Jag vill smutta,
känna aromen, kryddan,
styrkan och eftersmaken,
är det gott, lent, starkt, beskt
eller helt fantastiskt ljuvligt?
Tar mig tid att känna
om du är den rätte
för hela mig
med alla mina
djupa och ytliga ytor.
Spännande..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-01 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra