Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsamt

Jag vill ha
små, små bitar av dig
att njuta av
att suktas av,
låååångsamt




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 116 gånger
Publicerad 2010-01-01 17:50



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fint så för att njuta och försiktigt läppja !!!
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Shifra