Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärterum

I mitt hjärta fanns
en dörr,
en stängd dörr,
som nu äntligen
bändes upp,
först en springa
sen på vid gavel.

Vad ont det gjorde..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 101 gånger
Publicerad 2010-01-01 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra