Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Var rädd om dig!"

Önskar mig allt gott
inget skall hända mig
som gör mig illa
vill att jag tar det lugnt
så att du skall må bra..
men
Hur skall jag leva då?




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-01 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra