Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Champagne

Känna glasets yta
smeka halsens längd
dra av fodralet
skruva av
hålla emot, skruva långsamt
känna trycket
hårdare, hårdare
pyset
för att plötsligt förstå
att bubblorna är fria!




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-02 17:11



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en trevligt, bubblande beskrivning av frihet och fest
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Shifra