Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

Godta mig
se mig, hör mig,
förstå mig, gläds med mig,
sörj med mig, prata med mig,
var med mig,
minns mig
för den jag är.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-02 17:11



Bookmark and Share


  Andreas Widell
ja så känner jag nu mellan mig och en förlorad vän.
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Shifra